Τι είναι η λειτουργία συμπλέγματος;

Η λειτουργία συμπλέγματος είναι ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό που επαναφέρει το πώς βλέπετε το email σας. Με την οργάνωση των εισερχομένων σας από τον αποστολέα, η παρακολούθηση του email σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Clusters απλά αγγίζοντας την επάνω μπάρα δράσης στη μέση (στο τρίγωνο), όπου μπορείτε να αλλάξετε λογαριασμούς και φίλτρα και να επιλέξετε από τα παρακάτω:

  • Clusters On - Ενεργοποιεί τα Clusters για όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανθρώπων, ομάδων και υπηρεσιών
  • Συγκεκριμένες υπηρεσίες συμπλέγματος - Συμπλέκουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από υπηρεσίες, ενώ απενεργοποιούν συμπλέγματα για άτομα και ομάδες
  • Clusters Off (Απενεργοποίηση συμπλέκτων) - Απενεργοποιεί τους συμπλέκτες για όλους τους τύπους μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Συλλέκτης

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου το Clusters ανά πάσα στιγμή από το ίδιο μενού.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργούν τα Avatars στη λειτουργία συμπλέγματος.

    Δείτε επίσης