Kuinka voin sallia sovelluskohtaisen salasanan iCloud-tililleni?

Kesäkuun 15. päivästä 2017 lähtien Apple vaatii iCloud-käyttäjiä (@ icloud.com, @ me.com tai @ mac.com) luomaan sovelluskohtaisen salasanan kirjautuakseen sinne BlueMailiin.

Sovelluskohtaisen salasanan luomiseksi on ensin otettava käyttöön Two Factor Authentication (2FA). Ota 2FA käyttöön seuraavasti:

  1. Siirry Oma Applen tunnus - https://appleid.apple.com/account/home
  2. Valitse Manage your Apple ID ja kirjaudu sisään.
  3. Valitse Salasana ja suojaus .
  4. Valitse kaksivaiheinen vahvistus -kohdassa Aloita ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Kun olet ottanut 2FA: n käyttöön iCloud-tilillesi, voit luoda sovelluskohtaisen salasanan, jota käytetään BlueMailissa :

  1. Valitse yllä olevassa sivulla Valitse salasana ja suojaus .
  2. Napsauta Luo sovelluskohtainen salasana (Uusi sovellussalasana luodaan).
  3. Avaa BlueMail napauta Lisää ... | Erilaiset tilin asetukset napauta tili, jonka haluat päivittää. | Muokkaa tiliä. | Päivitä salasana | Syötä yllä oleva salasana .

Huomaa: kahden tekijän todennus on tällä hetkellä saatavilla iCloud-käyttäjille, joilla on vähintään yksi laite, joka käyttää iOS 9- tai OS X El Capitan -versiota tai uudempaa.

Jos sinulla ei ole pääsyä mihinkään Applen laitteeseen, tutustu seuraavaan Applen tukeen :

Jos et voi käyttää mitään laitteistasi

Voit pyytää tilin palauttamista ystävästä tai perheenjäsenestä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin:

  1. Avaa Find My iPhone -sovellus. Jos näyttöön tulee Kirjaudu sisään -ruutu, napauta Muuta oma-alk. Tunnus tai salasana ja noudata näyttöön tulevia vaiheita.
  2. Etkö näe kirjautumisikkunaa? Napauta Sign Out. Kun kirjaudut ulos, kosketa Unohda Apple ID tai Salasana ja seuraa sitten näyttöön tulevia vaiheita.

Etkö vieläkään pysty aloittamaan tilien palautusprosessia? Vain jos et voi käyttää luotettavaa laitetta tai muuta iPhonea, iPadia, iPodia tai Maca , siirry osoitteeseen iforgot.apple.com . Syötä Apple ID, anna näkyvä koodi ja napsauta Jatka. Anna luotettava puhelinnumero ja valitse sitten Jatka. Valitse "Älä käytä luotuja laitteita tai puhelinnumeroita". Valitse Käynnistä tilien palautus.

    Katso myös