Slik sikkerhetskopierer og synkroniserer du kontoer mellom flere enheter? Hva er SMS-verifisering?

BlueMail tillater deg å synkronisere alle kontoene dine sikkert til dine andre eller nye enheter! For å gjøre det både enkelt og trygt, følg følgende trinn:

På den andre / nye enheten legger du til en konto du allerede hadde på den gamle enheten din.

Du får en systemmelding som lar deg synkronisere kontoene dine ved å trykke på Bekreft nummer .

Thumb1

Hvis du velger Later, kan du alltid komme tilbake til synkroniseringsprosessen ved å trykke på Mer ... | Globale innstillinger | Avanserte funksjoner | Backup-kontoer

Du må skrive inn mobilnummeret ditt.

tekstmelding

Trykk Send og etter en kort stund får du en SMS med en 5-sifret kode.

Du vil bli bedt om å skrive inn koden og bekrefte den.

SMS2

Du har få forsøk, og når du er i stand til å skrive inn riktig kode, har du bekreftet nummeret ditt på den nye enheten.

Nå starter verifikasjonsprosessen! Du vil få en systemmelding i BlueMail på den gamle enheten, med identifikasjon av telefonnummeret ditt og be om å sette inn kode .

Bekreftelse

Vennligst sett inn samme kode og hvis det er gjort riktig - dine kontoer synkroniseres med den nye enheten!

bekreftelse2

På denne måten kan du sikkert og pålitelig få alle kontoene dine fra den gamle enheten til den nye enheten.

Vær oppmerksom på: Sikkerhetskopiering av kontoinnstillingene er en del av våre planer og på veikart, og kan bli utgitt i en av fremtidige oppdateringer.

    Se også