Hva er Cluster-modus?

Cluster-modus er en spennende funksjon som revolusjonerer hvordan du ser e-posten din. Ved å organisere innboksen din ved avsender har det aldri vært enklere å holde på toppen av e-posten din.

Du kan deaktivere Clusters ved å trykke på øverste handlingslinje i midten (på trekanten), der du kan endre kontoer og filtre og velge mellom følgende:

  • Clusters On - Aktiverer Clusters for alle e-postmeldinger, inkludert alle mennesker, grupper og tjenester
  • Clusters Only Services - Clusters e-post fra tjenester, mens deaktivering av klynger for mennesker og grupper
  • Clusters Off - Deaktiverer Clusters for alle typer e-postmeldinger

Picker

Du kan når som helst gjenaktivere Clusters fra samme meny.

Lær mer om hvordan Avatars jobber i Cluster Mode.

    Se også