Hoe een contact van Auto-Complete te verwijderen

Als u wilt dat een contactpersoon automatisch wordt aangevuld, tikt u op Meer ... | Profiel, groepen en contacten bewerken Contacten | Zoeken naar de contactpersoon (en) .

Vanaf hier heb je twee opties. U kunt de contactpersoon verwijderen uit de lijst in de lijst met automatisch aanvullen of de contactpersoon volledig verwijderen.

  • Als u wilt voorkomen dat de contactpersoon wordt weergegeven in de balk voor automatisch aanvullen, zonder deze contactpersoon te verwijderen, schakelt u Deze persoon weergeven automatisch aanvullen uit .
  • Als u dit contact volledig wilt verwijderen, tikt u op het menu met 3 stippen | Verwijderen | Ja .

    Zie ook