Co robi Przełącznik Ludowy?

Przełącznik Ludzie znajdujący się w prawym górnym rogu to szybki i łatwy sposób na ukrycie Usług z listy mailowej. Po przełączeniu przełącznika wszystkie usługi są ukryte przed listą wiadomości, pozostawiając tylko wiadomości e-mail od osób lub grup. Ukrywając Usługi na liście maili, nawigowanie do skrzynki odbiorczej jest znacznie łatwiejsze i umożliwia znalezienie potrzebnych wiadomości e-mail od osób, z którymi chcesz porozmawiać.

Przełącznik

Jeśli po raz pierwszy korzystasz z przełącznika osób lub niedawno dodałeś nowe konto, może minąć kilka minut, zanim BlueMail skonfiguruje nowy widok przełączania osób.

    Zobacz też