Co to jest tryb klastra?

Tryb klastra to ekscytująca funkcja, która rewolucjonizuje sposób postrzegania wiadomości e-mail. Organizując swoją skrzynkę pocztową, nadawca nigdy nie był tak łatwy w obsłudze.

Możesz wyłączyć Klastry, dotykając górnego paska akcji pośrodku (w trójkącie), gdzie możesz zmienić konta i filtry i wybrać jedną z następujących opcji:

  • Klastry włączone - włącza klastry dla wszystkich wiadomości e-mail, w tym dla wszystkich osób, grup i usług
  • Usługi klastrowe - klastrowanie wiadomości e-mail z usług podczas wyłączania klastrów dla osób i grup
  • Klastry wyłączone - wyłącza klastry dla wszystkich typów wiadomości e-mail

Zbieracz

Możesz ponownie włączyć klastry w dowolnym momencie z tego samego menu.

Dowiedz się więcej o tym, jak Avatary działają w trybie Cluster.

    Zobacz też