Giden Kutusu Klasörü nedir?

Bir e-posta gönderdiğinizde, ağ bağlantısı ve alıcı posta sistemi kullanılabilirliğine göre teslim edilecektir. E-posta tamamen teslim edilene kadar, Giden Kutusu'nda kalır. Bağlantıyı kaybederseniz BlueMail otomatik olarak bağlantı yeniden sağlandığında yeniden göndermeye çalışır. Posta gönderildikten sonra Gönderilecek ve Giden Kutusu bu postadan silinecektir.

Klasörlerinizi aşağıdakileri kullanarak görüntüleyebilirsiniz : Sol kenardan veya sol üst köşedeki logoya dokunarak ve istenen Hesabı seçerek. Giden Kutusu Seç

    Ayrıca bakınız