Otomatik Tamamlama Bir Kişiyi Nasıl Kaldırılır

Bir kişiyi otomatik tamamlamadan kaldırmak için lütfen Daha fazla ... | Profili, Grupları ve Kişileri Düzenle | Kişiler | Kişi (ler) için arama yapın .

Buradan iki seçeneğiniz var. Kişiyi otomatik tamamlama listenizde görüntülenmesini kaldırabilir veya kişiyi tamamen kaldırabilirsiniz.

  • Kişiyi otomatik tamamlama çubuğunda görünmeden kaldırmak için, bu kişiyi silmeden - lütfen bu kişiyi otomatik tamamlamada göster'i devre dışı bırakın .
  • Bu kişiyi tamamen kaldırmak için lütfen 3 noktaya dokunun | Sil | Evet

    Ayrıca bakınız